Download hier ons Mplus Serviceprogramma

Installeer Mplus Service 1.09 (Windows 98/NT 4.0/2000/XP/Vista/7)(UPDATE 1 oktober 2010)

Download en installeer de missende Windows98/2000 DLL handmatig
Hoe werkt het?

Service programma installeren

1. Klik met de linker muisknop 1x op "Installeer Mplus Service"

2. Klik op de knop "Uitvoeren"

3. Klik nogmaals op de knop "Uitvoeren" om Mplus Service Setup uit te voeren.

4. Setup is gestart, klik op 'Next'.

5. Er wordt gevraagd in welke map u Mplus Service wil installeren. Zonodig wijzigt u deze, anders kiest u wederom 'Next'.

6. Klik op 'Back' om terug te gaan, klik op 'Install' om verder te gaan.

7. Setup is afgerond, klik op 'Finish'. U vind snelkoppelingen onder Start > Programma's > Mplus Software x.xx, achter de Start-knop zelf en op het Bureaublad. Dubbelklik op de Snelkoppeling om het programma te starten.

8. Dubbelklik op de connectie die u telefonisch doorkrijgt van één van de support medewerkers.